lunes, 21 de septiembre de 2015

BLOG EDUCATIU





                          BLOG EDUCATIU



Un blog educativo está compuesto por materiales, experiencias, reflexiones y contenidos didácticos, que permite la difusión periódica y actualizada de las actividades realizadas en la escuela. Los blogs educativos permiten al profesorado la exposición y comunicación entre la comunidad educativa y el alumnado, potenciando un aprendizaje activo, crítico e interactivo. 










                                                    TIPUS DE BLOCS




     FERRAMENTES PER A CREAR BLOCS



Les tres millors ferramentes per treballar amb els blocs són aquestes:


1. Feedburner - Permet que altres es "subscriguin" al teu weblog ... Genera RSS feed gratuïtament. Això és important ja que per exemple, Blogger, et dóna solament el atom, entre d'altres serveis per a blogs. Permet que altres es "subscriguin" al teu weblog ...



2. CoffeCup - Un editor d'html gratis (també versió de pagament) per a aquells que vulguin progressar amb el seu bloc editant plantilles i web temàtics. Permet anar més enllà de l'eina per editar html que proporcionen la major part dels blocs.


3. Core FTP- Per a aquells que admnistran el seu bloc en el seu propi servidor. Permet carregar al teu servidor de blocs via FTP. Core FTP és una eina fàcil d'utilitzar i gratis.